Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnan bana aynıydık ama küçük haplardan başladım çok küçükten yavaş yavaş büyütünce alışıyor. Tabi içtiğin ilaçları bilemem.
nospix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilinin en arkasına doğru koy sonra su iç direk yutarsın.
firatdurak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamen kafada bittiğini düşünüyorum çocukken ben de yutamazdım hatta ekmeğin arasına felan koyardım yutamıyorum diye ekmek giderdi hap gitmezdi
tezcreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yapacağın tek şey hapı ağzına aldığın zaman dolu dolu su içmektir. Aynı sorun bende de vardı, ilaç suyun üzerinde kaldığı için yuttuğunuzu anlamıyorsunuz.
Murataraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hapla suyu ağzınıza atın sağ sol yaparak 5-10saniye karıştırın sonra bi kerede suyu yutun büyük ihtimal yutacaksınız bu şekilde
celikali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hiç zeytin, karpuz ve kiraz çekirdeği yutmadınız mı? Veya bir şeyi çiğnemeden yuttuysanız onun gibi hayal edin suyu onun kolaylaştırıcısı gibi düşünün Umarım hayırlısı olur sizin için
ben tam tersi bazen susuz bile hap yutuyorum
Hocam aynı sıkıntı bende de var. Hapı ağzınıza koyun, 0.5'lik şişeyi ağzınıza dayayın. İlk dört seferde içemeyeceksiniz sürekli hapı hissedeceksiniz ama 5-6-7 oldu mu bir şekilde gidiyor. Sürekli suyu içmeye devam edin.
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hapı diline koy 2 yudum suyu al ağzına sonra kafanı yukarı doğru bir zıplat aynı anda hapı yut
Temiz iş
induiduel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok az ilaç kullanirim ve sevmem de açıkçası ama şart olduğunda zorlanmadan kullanırım. Kafada bitiyor hocam yutamam derseniz yutamazsınız :/ Atın ağza için suyu olay bu kadar.
Hapın türüne göre değişir tabi ama ağızda çözülmesini beklememek en iyisi diye düşünüyorum
İÇTİM Ama diş için büyük antibiyotik içmem gerekecek şurup yok mu arkadaş ya ahahah