WebilisimNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç o kadar yüksek bütçeye gerek yok vpn için. Archor free gibi servisler aylık 10 dolara bu hizmeti veriyor. Araştırmadan bilgilendirme yapmayın insanları yanlış yönlendirmeyin

baştan sona anlattığım özelliklerle siz bana bu tip bir uygulama yapıp hizmet sağlayın, ben size aylık 20 dolar vereyim.

insanlara burada gelip aylık 10 dolara vpn hizmeti satın alabilirsiniz demeden önce bir araştırın. arkadaş vpn satın almak istemiyor, tam kapsamlı uygulama yazdırmak istiyor.

ayrıca, forumda sorulan herhangi bir soruya reklam ve kasti yanlış bilgilendirme yapılmadığı sürece istediğin fikri ortaya koyarak açıklama yapabilirsin. ben mühendisim ve yazılacak herhangi bir sistemin tam anlamıyla elinden çıkması durumunda olabilecekleri paylaştım. siz de gelmiş aylık 10 dolara bu soruyu soran arkadaşa kaliteli bir hizmet satın alabileceğinden bahsettiniz. saygı duyarım. sizde benim fikrime saygı duymak zorundasınız.

neyse başlığı çöpe çevirmeden, aylık 20 dolara sunucuları down olmayan ve yazılan mobil uygulamadan 1000 kişi aynı anda bağlandığında hızlı olacak bir backend yapısı sunarsanız pm atın sizle ticaret yapalım.