Mertworkz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen gün Linkedin de buna benzer bir olayla daha karşılaştım. Büyük bir firma IK dahil her şeye okey vermişler. (Kişi +/- lerini söylemiş. İstediği ve çalışabileceği sistemi falan atnlatmış) Evraklarını ayarla ben tatilde olacağım şu gün gel X kişi ile görüş sana görevinle ilgili şeyleri söyleyecek gibi bir konuşma yapmış. Evrakları hazırlıyor ve gidiyor şahıs fakat maalesef biz sizi alamayacağız çünkü siz şu özelliği karşılamıyorsunuz gibi bir cümle ile karşılaşıyor.
Bu tarz bi sistemle alakalı bir yaptırım olmadığı için firmalar rahat davranıyorlar, kişinin uğraşını çok fazla takmıyorlar.
Ben şunu merak ediyorum sigortalı çalışabiliyor muyum çalışamıyor muyum?
Eğer çalışamıyorsam başka yere başvurmamın anlamı yok oralarda da evrakları toparlayacağım sonuç yine alamayacağız olacak.

Eğer çalışabiliyorsam yarın Getir ile görüşmeye gideceğim.