PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben pek önermiyorum kötekli yeniköy arasında maksimum 1-2 km fark vardır kiralarda en fazla 100-300 tl oynar. Buradan kar edeceğinizi sanabilirsiniz ama üniversiteye gitmek için 2-3 km az bir mesafe değil ve muğla sürekli yağış alır otobüse binmek zorunda kalırsınız ve bu parayı otobüse vermiş olrusunuz. Benim tavsiyem köteklide kalmanızdır. Ben 5 sene köteklide kaldım en fazla yeniköy'e 2-3 defa gitmişimdir oda yürümek veya bisiklet sürmek için. Çok sessiz sakin bir yerdir. Kira fiyatlarını araştırın benim muğlada harcadığım parayla yalovada, denizlide, ıspartada arkadaşlarım kral gibi yaşıyordu onların yaşadığı para benim sadece kirama gidiyordu. Pandemi öncesi yani 1.5-2 sene önce 2+1 evler 1400-1500 tl idi şuan orta seviye bir ev 2.000 tl olmuştur herhalde. Bu arada hayatınızda görüp görebileceğiniz en küçük evleri köteklide göreceksiniz
muğlada diğer üniversite şehirlerinde olduğu gibi öğrenciye kötü davranıldığını az çok biliyorum ama yeniköy'de havuzlu ev yakıt aidat dahil 1.800 araba var.