Sonra benden 75 tlye çicek sitesi aldı... Hayat kalp ritimi gibidir hiç bir zaman düşündüğümüz gibi düz bir çizgi halinde gitmez.En azından adsensede bu kadar tecrübe edinmiş oldun yeni başlamak isteyenlere tavsiyeler verirsin.
Evet

O çiçek sitesi ilk denemelerimi yaptığım web sitesiydi.
Risk almışsın ve başaramamışsın, sorun yok. Bu deneyim senin için 4bin TL'den daha kârlı olacaktır. İş hayatında başarılar dilerim
Teşekkür ederim, kesinlikle zaten bu işlere olan merakımın getirdiği sonuçlardan 4.000 lirayı kendi şirketimize yaptığım çalışmayla max. 10 günde çıkartabiliyorum. Üstüne bile koymuşumdur.
Adsense den para kazanılmaz diye bişey yok hocam, başlığın yanlış bir kere sen tecrübeler edinmişsin, yanlış veya doğru o ayrı bişey. bence devam etsen kazanırsın hata yapa yapa öğreniyor insan. Adsense işi ama gerçekten sabır ve emek isteyen bir iş olduğu için de herkes kazanamıyor. 4000 lira da bişey değil, neler verdim verenleri de biliyorum.
Yolun açık olsun
Adsense'den para kazanılmaz diye bir şey kesinlikle yok. Başlığım "nasıl para kazanılmaz" yani kendi tecrübelerime dayanarak kendimin nasıl para kazanamadığını anlatıyorum. Artık devam etmek için herhangi bir sebebim yok, zaten işimiz gücümüz iyice yoluna girdi. Tabi devam edersem uğraşırsam başarılı olma ihtimalin olduğunu ben de biliyorum.
Değerli yorumlarınız için bütün arkadaşlarıma çok teşekkür edeirm.