TOLQA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimizden geldiğince gelen reportlara göre işlem yapıyoruz.
Kural hatası bulunan konuları reportlarsanız işlem yapılacaktır.
Bir konuyu ortalama kaç kere report etmemiz gerekiyor? 7-8-9? İsim vermiyorum. A kişisinin konusu bilmem ne tarihinde açılmış, konu başlığını değiştirip Reklam Desteği demiş ve sponsorlu olarak ücretli olarak konusunu kategorinin üstüne çıkarıp, aynı işlemlerine devam ediyor. Bizde aynı başlık ve içerik ile mi işlem yapmalıyız @TOLQA; Hocam. Report’lara göre işlem yaptığınızı söylüyorsunuz, kaldırılan 3-5 konu hariç insanlar bunun devamlılığını getirmekte. Dün başka bir konuda multi üyelik ile method satan birisini kanıtları ile paylaşılmış olmasına rağmen adamın konusu dururken, benim gibi hakkında herhangi bir geri dönüş olmayan kişilerin konularını kaldırmanız bana mantıklı ve etik gelmiyor, takdir sizindir. İlgili konuyu aşağıya bırakıyorum. İnceler gerekeni yapacağınızı umut ediyorum.

Bu şahsın Multi Üyelik olması;
https://www.r10.net/1080313634-post99.html

Bu da aynı kişinin 150DKK Eşikli Reklam hesabı satmaya devam ettiği konu;
https://www.r10.net/facebook-reklam-...0dkk-45tl.html

NOT: Bu sadece kalıcı olarak banlanmasını gerektiğini düşündüğüm bir şahıs, konu linklerini ekledim. Moderatörler istediği takdirde dolusu ile örnekleri üşenmeden iletebilirim.

Takdir konu moderatörlerinindir. Lakin ben hepsinin kaldırılması veyahut eşikli reklam hizmetlerinin yeniden açılması taraftarıyım. İyi geceler.