Merhabalar düzenli olarak reklam verdiğim bir hesabım şüpheli ödemelerden dolayı askıya alındı bunu açabilicek kişiler arıyorum ( Ücretli )
Hesabımın askıya alınmasının nedenini şu şekilde açıklayabilirim.
xxx@gmail.com mail adresin dışında farklı bir mail adresiyle aynı kartımla ödeme yapmaya çalıştım fakat kartımı google otomatik ödemelere aldığı için ön ödemeli diye kabul etmedi bende bunu farketmeyip manuele çevirmeden aynı işlemi bir kaç defa tekrarladım ardından manuel ödemeye alıp 50 tl lik bir ödeme yaptım ve hesap otomatik olarak askıya alındı ardından bu kartla ödeme yaptığım 3 farklı adwors hesabımda askıya alındı ve ben bunların hepsini teker teker itiraz ederek açtım.
Açtıktan sonra aynı
xxx@gmail.com hesabımla yeni bir kimlik yaratttım aynı mail içinde 2 farklı siteme aynı kategoride reklam vermek için bu seferde 50 TL'lik bir ödeme yaptım ve tüm hesaplarım birden askıya alındı kart aynı hiç değişmedi fakat bu sefer itirazlarıma rağmen 15 gündür hesaplarımın hepsi blokeli.
Şüpheli ödemeden dolayı ve bir adet adwors hesabım vardı farklı sektör için reklam veriyordum oda sistemleri aldatmaktan dolayı kapatılmış yani işin özeti 1 işi aynı adworsten yapmayıp bi tane daha açıp oradan yapayım derken hepsinden olduk. Bu işin içinden nasıl sıyrılırım yeni bir adwors hesabı açıp başkasının kartıyla mı ödeme yapayım yoksa bu hesaplar açılır mı çünkü kaç kere doğru bir şekilde itiraz etsemde bu hesaplarımı açmadı iş legal bi iş normal oyun epin satışı için reklam veriyorum. Ortalama 1 ayda 30 k reklam çekiliyor aynı karttan acaba problem bumu?