turkerten adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim olmazsa olmazlarımı söyleyeyim. Bu modülleri seçmemdeki amaç bir çok modülü kendi bünyesinde barındırması. Ücretlerini sonuna kadar hakediyorlar.
Döviz Kurları Güncellemesi Modülü - İlkönce Para sistemini düzenlemeli değil mi? _ Ücretsiz
Admin Quick Edit Pro - Bu zaten olmazsa olmaz. Bir çok farklı modül tek bünyede toplanmış durumda,Ürün düzenlemeleri bununla çok daha pratik _ Ücretli, Parasını hakediyor.
SVG Support Modülü - Yeni nesil çok az yer kaplayan resim uzantısını opencartınız desteklesin. Ücretsiz
Yönetim Paneli Türkiye Haritası - Dünyaya satış yapmıyorsanız, Dünya haritası yerine bu modülü kurun .. Ücretsiz.
Show All Products in-Parent Category - Alt kategorilerdeki üünleri ana kategorilerde de gösterin. Çok lazım oluyor- Ücretsiz.
Return Only Logged - Müşteriniz iade işlemini mi başlatacak, Yok öyle.. İlkönce Üyeliğin ile giriş yap Modülü- Ücretsiz.
Webp Modülleri- Yeni nesil sistemi siz de kurun-Ücretsiz.
Telephone Login - Müşteriniz bir an dalgınlıkla giriş mailini unuttu ama telefonunu heralde unutmaz değil mi? Aynı zamanda telefon Numarası ile de giriş yapabilsin_ Ücretsiz.
Abondaned Carts - Müşteriler sepete bir şeyler ekliyor, sonra kayboluyorlar. Geri getirebilmeniz olası. Sepeti hatırlatın ve ona bir indirim sağlayın. Belki tavlarsınız. - Ücretli
Sosyal Ağlar Üzerinden yetkilendime - İyi bir şey istiyorsanız mutlaka ücretini ödeyin_ Ücretli...
Tek sayfa Ödeme Modülü - Özellikle sanal posunuz ile çalışabilir olanlarını seçmeniz iyi olacaktır. -Ücretli ve ücretsiz versiyonları var...
ImageManager ve FileManagerQuickSearch modül ikilisi birbirini tamamlayan ve Ücretli Modüllere ihtiyaç bırakmayan süper ikili.. Resim Düzenleme, son kaldığı yeri hatırlama, toplu resim yükleme.... - Ücretsiz...
Email Templates Pro - Müşterilere siparişleri ile ilgili mailler otomatik halihazırda gidiyor. Madem gidiyor, yakışıklı gitsin değil mi? - Ücretli
Universal import Export- XML modüllerinin babası bu babası! Eksiksiz tam çözüm olanakları ile hem XML almada, hem XML vermede topyekun çözüm. Ücretli Ama parasını sonuna kadar hakediyor.
Detaylı açıklamanız için teşekkürler, konu sahibi olmasam da yazmış olduğunuz açıklamalarında ilgilimi çeken 1-2 eklenti oldu, sayenizde bende faydalanmış oldum, teşekkürler, iyi çalışmalar.