Hocam sizin amacınız biraz farklı galiba fazla münakaşaya girmek istemiyorum sizinle cevabımı da yazayım ama.
Zaten siz gibi düşünen kredi çekerim, arabayı evi satarım şöyle yaparım böyle yaparım gibi kafayla kripto işine girenler genelde intihar ediyor veya kafası yanıyor. Ev parasıyla kriptoya girilmez hocam kriptodan kazandığın parayla ev alırsın bu cümleyi unutma lütfen. Sadece borsadan katlayarak kazandığınız 100 bin tl ile arabayı satıp borsaya soktuğunuz 100 bin tl işlem yapmak arasında çok büyük psikolojik farklar var umarım anlarsınız bir gün
Ve eğitim satmanın bir pasif gelir olduğunu ve ek gelir sağlayacağını da unutmayın lütfen.
Ve sizin gibi düşünen ev parasını basıp kredi çekip coin işine girip benim eğitimimi alacak kişiler varsa lütfen almasınlar.

Hocam hatırı sayılır miktarda param var şükür. 2017 yılından beri piyasadayım. 1'e 320x civarı para kazandım. Benim derdim münakaşa değil asla, yanlış anlamayın. Sadece anlamaya çalışıyorum da neyse hocam umarım başarılı olursunuz. Bol kazançlar dilerim.