Umarım hızlı sonuç alınır. Elinden hiçbir iş gelmeyen, interneti Tiktok ve Instagram'dan ibaret sanan ve üretmek nedir bilmeyen eğitimsiz kitleye ne anlatsan boş.
aynen öyle hocam, adam bir de bana e ticaretten ne olur diyor. onun ayda aldığı parayı saatte cebine indiren trendyol mağazaları tanıyorum : )
Benzer şeyleri bende yaşadım. Allah sabır versin. Muhatap olmak zorunda kaldığımız kişilerin bir çoğu bilgisiz. Kavun karpuz yata yata büyüyor.
Gecmis olsun.Umarim olumlu sonuclar alinir.
aslında pek bir beklentim de yok. tek ümidim dosyanın bir bilişim savcısı tarafından incelenmesi.
Geçmiş olsun Yunus'um. Yani bu durum sadece kollukta değil yargı sujelerinde de bulunuyor. Ne kadar eleştirsek az. Geçen Yargıtay Ceza Hakimine sunucunun ne olduğunu anlatayım derken canım çıktı. Gittikçe dijitalleşirken bizim sistemimiz gittikçe köşemize çekşliyoruz. Hakkımızda hayırlısı
ne yazık ki durum böyle. hiçbir şey kitaplarda okuduğum gibi değil...
dolan.dırılma konusunda yapılacak işlemler bellidir.
acemi ve birşey bilmediğin yazma şeklinden bile belli oluyor. bu işler öyle yürümüyor ne yazık ki.
doland.ırılma konularında yapılacak işlemler gayet açıktır, adliyeye gittiğinde giriş kısmında danışmana sorsan bile ne yapacağını soracaktır sana. nitelikli ***********.lık dediğin an bile sana yapacağını söylüyorlar.
okuduğumu anladığım kadarıyla toysun ve bilgisizsin. kısa süre içerisinde kendini geliştirmen dileğiyle.
yahu sen ne biliyorsun da bana toysun diyorsun? lütfen daha fazla konuma yorum yapma. boş yapıyorsun. önce açtığım konuyu iyi oku? ona göre cevap verirsin.
Tekrardan geçmiş olsun hocam kısa zamanda bulunur inş
inşallah hocam.... zaman gösterecek
hocam tekrar diyorum adam r10'u bilmekle yükümlü değil, adam bilemez r10'u herkes teknoloji meraklısı değil ya da freelancer işlerle uğraşmıyordur.
eğer ki yapılan bir ayıp varsa, hiçbirşey bilmiyorsan gidersin Cimer'e şikayette bulunursun. eğer ki polislerden rahatsız olduysan üst amirlerine bildirirsin durumu, o da olmazsa gidersin polisler hakkında şikayetçi olursun
cimer'e yazsan zaten dönüş yapıyorlar. polis memurlarının isimlerini bilse bile şikayet neticesinde belki birşeyler olur.
yahu kardeşim kim demiş bilmekle yükümlü diye? neyin kafasını yaşıyorsun sen? zaten param gitmiş canım burnumda. ailem yaptığım işleri desteklemediğinden dolayı iyice karşı çıkmaya başladılar. sen neyin savunmasını yapıyorsun bana? hem mağdur edilmiş hem alay edilmiş hem de ailem ile tartışmışım. adam hala benim yazmadığım bişeyi bana savunuyor.