Merhabalar, sabah da konusunu açmıştım. Kişi hakkında bu gün suç duyurusunda bulundum. Suç duyurusunda bulunurken o kadar çok zorlandım ki... Ülkemin jandarması ve polisi sağolsun, dolandırılan birini görünce bir gülme alıyor. Aman tanrım. Resmen polislerin ve jandarmanın karşısında kanser oldum. Polise diyorum ki bu adam beni dolandırdı. Bilgileri r10 dan alacaksınız. Fake numara kullanıyor. Anca öyle bulursunuz. Adam r10 ne diyor. Buraya kadar normal her şey. Açıklıyorum. Diyorum ki webmaster platformu. O ne demek diyor. Yine her şeyi açıklıyorum. Sonra adam bana salak mısın diyor? Nasıl dolandırılırsın diyor. İnternete güvenilir mi diyor. Abi bu ne saçmalık. Bir de yanında bulunan polisler de gülmeye başlıyor. En son duyuruyu hazırladıktan sonra ise umarım bu sana ders olur, bir daha ticaret yapmazsın diyor. Yahu sen düştüm diye yürümeyi mi bırakacaksın? Öleceğim diye yaşamayacak mısın? Diye tepki gösterince de duyurun hazırlandı görüşürüz diyor. Resmen sinir krizi geçirdim. Neyse umarım o şeref yoksunu adi bulunur. Hadi hayırlısı.