6-7 ay önce aldığım mikrofonu pek fazla kullanmadığım ve telefonuma takabileceğim
bu mikrofonu almak istediğim için satıyorum.
Mikrofonu alalı 1 yılı bile doldurmamasına rağmen garantisi maalesef yok. Yani var aslında rode'un kendi sitesinden qr kod falan okutup bir şey yaptım ama hangi maili falan yazdığımı hatırlamıyorum. Eğer tekrar yapılabiliyorsa siz yaparsınız. Ben yine de garantisi yokmuş gibi satıyorum. faturasını kaybetmediysem onu da gönderirim, infomusichop'dan almıştım.
Üründe hiçbir sorun yoktur, çalışmasında bir sorun olmasını bırakın yüksek ihtimalle çiziği bile yoktur. Buna rağmen bu sağlamlıktaki bir ürünü çok uygun bir fiyata satışa çıkarıyorum.
Satın alırken yanında ne verildiyse tabii ki hepsini göndereceğim, bunu belirtmeme bile gerek yok.
İçindekiler; Deri çantası, 6 metrelik USB kablo, pop filtre, tripod standı(resimde görülen ayaklık - küçük bir şey) ve ring mount denilen bir şey var o da sanırım mikrofonu tripoda bağlamak için kullanılan parça oluyor.
FİYAT: 1599 TL ama sizin yerinize pazarlığı yapıp fiyatı 1299 TL'ye indiriyorum. Bundan daha ucuzunu bulamazsınız, bulsanız da bu kadar iyi değildir.
İstediğiniz şehre ücret peşin alınmak kaydıyla gönderilir.