AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 yıl oldu. Ankara dünya göz hastanesinde yaptırdım. Gayet gözlüksüz dolaşıyorum. Ben prk lazer olmuştum. 1 hafta acısını çekmiştim. Ama benden bir yıl sonrada kardeşim Samsun Dünya Göz hastanesinde lasik ameliyatı oldu 1 gün sonra normale dönmüştü. 1 ay sonrada tamamen normalleşiyor. Bildiğim kadarıyla en fazla 15-20 yıl önce yaptıran olmuştur. O yüzden tedirginlik bundan kaynaklanıyor. 50-75 yıl sonrası ne olur bilinmediğinden insanlar endişe ediyor.
Gokturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Göz doktoru neden gözlük takıyor ile doktor neden hasta oluyor aynı mantalitede yaklaşım.

2016 yılında Dünya Göz Ataköy'de çizdirdim, ilk gün ciddi sancılar yaşadım fakat ikinci gün ağrısız sızısız bir biçimde yaşamıma devam ettim. 20 küsür yıl gözlük ve lens taktıktan sonra hiç bir şeye ihtiyaç duymadan görebilmeye başlamak çok ciddi bir mutluluk kattı bana.
Sürekli PC başında olmamdan kaynaklı damla kullanımım beklenenden 1-2 ay fazla sürdü fakat damla kullanımına alıştıktan sonra sizi rahatsız eden bir durum değil.

Gidin, kontrole girin ve kararınızı verin. Facebook argümanlarından uzak durun.
Değerli açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, birkaç gündür bende araştırıyorum bu konuyu. Astigmat var bende de, lazer operasyonu olduktan sonra astigmat derecesinin birkaç yıl içerisinde yine yükseldiğini söyleyenler de var. Ama bakalım, kısmet olursa olacak gibiyim. Ama şuanda maliyeti nedir onu bilemiyorum, bilen arkadaşlar fiyat ve hastane bilgilendirmesi yaparlarsa sevinirim. Geçmiş olsun, iyi çalışmalar.
Eğer yanlış bir araştırma yapmadıysam fiyatlar 5-10k arasında değişkenlik gösteriyor hocam sanırım. Ben de büyük ihtimalle olacağım. Gözlük kullanmak artık çok çileli geliyor bana.