CodeKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
13 yıl oldu düşün 13 yıl önceki teknoloji
Şükürler olsun şahin gibiyim
Avrupa Gözde adem bey vardı şimdi başka bir yerde soyadı aklıma gelmedi atv de beni baştan yarat diye programda göz doktoru olarak çıkıyordu
Tek söyleyeceğim git ve yeniden doğ

http://gungorenhastanesi.com.tr/dt_doctors/adem-ozkan/ bu doktor buldum
Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben çizdirdim, oldukça memnunum. İlk günün akşamı bulanık da olsa tv izleyebiliyordum(karanlık ortamda oturdum). 2. gün pc başındaydım. 1 hafta-10 güne görüşüm tamamen düzeldi. 3-4 ay sonra da göz damlalarını kullanmayı bıraktım, kuruluk vs sona erdi.

Kişiden kişiye değiştiği için başkalarının tecrübelerini referans olarak almayın. İlk çizikte gözü daha kötü olan, 6 ay sonra 2. kez çizdiren ve aylar geçmiş olmasına rağmen hala göz kuruluğu çeken tanıdığım da var. Kimisi hiç gözünü çizdirmeden de göz kuruluğu çekebiliyor.

Benim son derece sorunsuz ve güzeldi, sorun yaşayanlar da var, sizin ne olacağı da size işlem yapan doktor + sizin bünyenize bağlı. Sorun yaşayacaksınız diye birşey yok, yaşamazsınız diye bir garanti de yok, işlemi yapacak doktorun iyi olduğundan emin olup doktorun yönlendirmelerini ve açıklamalarını dinlemeniz en faydalısı.
Değerli açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tek söyleyeceğim şey, doktorlar neden gözlük takıyor? hatta çoğu göz doktoruda gözlük takıyor.
Hocam lütfen yanlış anlamayın ama bu argüman bana Facebook argümanı gibi geliyor. Dinlendirici gözlük olabilir. Ayrıca herkes lazer yaptıramıyormuş. Ön muane yaptırıp, uygun olup, olmadığını kontrol ediyorlarmış. Doktor dediğimiz kişilerin çoğu belirli yaşa gelmiş kişiler. Belki uygunlukları da olmayabilir gibi bir ton sebep olabilir.