Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek istediğim yönetimin değişmesi.
Biliyorum bu da bir çıkar yol değil fakat umut ediyorum.
Ben bir genç olarak söylüyorum yönetim bana en ufak bir ışık tutarsa bu ülkeyi asla terk etmem ve geliştirebilmek için tüm gücümle çalışırım.
sana tek diyebileceğim şey çok iyimser bir insan ve genç olmandır, yönetim değişse inan bana değişmeyen tek şey yine sistem olacaktır, çünkü sen bir oy pusulasından bir farkın yok hangi parti olursa olsun, vatan millet laiklik atatürk gibi kavramları, kendilerine tarafrtar toplamak için kullanırlar, bunun kanıtı ise şudur, bugune kadar bir dava iddaası havasında ortaya çıkıpta ideolijisine tezat davranmayan bir tane adam yoktur, bu sistem bin defa el de değişse kimse seni düşünmeyecek kimse saan yatırım yapmayacak, sen sadece onların çeplerine giren paranın sebebisin oy pusulasısın. bana göre bu konuda millet halk olarak tek yapılabilecek bir şey var, iyi namuslu şeferli ve ahlaklı hak hukuka riayet eden gençler yetiştirmek ve devlet görevler kademelerine sokmaya çalışmak. malesef hikaye gibi gelen bu anlattığım şeyden başkada bir çıkar yolumuz yok, peki bu dediğim olur mu ? deprem olunca kiracısını oğlum oturacak diye apar topar evden çıkarıp ertesi günü 2 katına kiraya veren bir toplum, pandemi yasaklarında ekmeği 5 tl ye satan bir toplum, içimizdeki kötüleri yok edemiyorsak ozaman iyilerin sayılarını arttırmak gerek belki onların eline bir fırsat geçerde hak gözetirler.