16 odalı bir otel yapıyorum. Oteli yeni inşaa ediyorum Mart ayında açılış yapacağım. Otelimin reklamının çok iyi olması booking agoda gibi sitelerde yorumlarımın olmasını istiyorum. Bu konuda ücreti mukabilinde kim ne yapacaksa iletişime geçmek isterim.
Bir hma vpn alsam her ülkede booking adresi açsam sonra rezarvasyon yapsam. Tabiki booking e % olarak ödemesini yapacağım. 100-1000 arasında 4.9 puan alsam fena olmaz. Hem yorumlarda işletmeyi överim hem de müşterilerin fazla beklentisi olmaması için iyi veya kötü yorumlarda yaparım. Fakat booking in her kişi için istediği kredi kartı olayını nasıl aşacağım bilmiyorum.
amacım insanları yanıltmak değil. Zaten fiyat fayda avantajı en iyi otel olmayı düşünüyorum. Fakat insanlar bunu bilmeden ilk nasıl gelip konaklayabilirler ki ? Ne kadar çok yorum ve oylama olursa o kadar çok müşteri potasiyeli oluyor. Amacım insanları kandırmak değil. Yerin tanıtımını yapmak da diyebilirim. Kimse sütüm ekşi demez. Ama konaklayanların yazdıklarına herkes bakar. Ben de yurtdışı seyahatlerime booking ile gidiyorum. Bu yorumlarda olumsuz yorum da yapılmasını isteyeceğim ki gelen müşteri buna hazırlıklıolsaun mesela odaları küçük her yorumda yazdıracağım. Beklenti büyük olmasın
Sonrasında zaten doğal yorumlarla daha renkli hale gelecektir.