kime göre neye göre acı gerçek ?
Millet aç aç. Daha büyük acı gerçek var mı? Şu projenin maliyetiyle kaç fabrika kurulur, kaç üretim tesisi açılır biliyorsun değil mi? Ama yok, 3-5 arap için, 3-5 inşaat sektöründeki godoman için yapılıyor. Yapsınlar be! Yahu hiç mi farkında değilsin, ülkenin belli başlı insanları ülke zenginliğinin %80'inden fazlasını elinde tutuyor. Bu nasıl hak, bu nasıl adalet!!!
Şimdi geçip dersin ki millet aç diyorsun ama ellerinde iPhone var. iPhone'u bir zenginlik veya bir varlık göstergesi olarak görmek bana göre dünyanın en saçma olayı.
Herkesin altında araba da var diyebilirsin fakat araba da bir zenginlik göstergesi değil. Kaldı ki elin almanının, amerikalısının 60-70K birime aldığı araca bizler 600K-700K birim ödüyoruz.
Velhasıl kelam, bir aldığımız hava kaldı vergi ödemediğimiz!
Paramız pul olmuş, dünyada zerre haysiyetimiz kalmamış, hatta o haysiyeti toparlamak için Afganistan'a Mehmetçik gönderip Amerika'nın bekçiliğini yapmaya soyunmuşuz...
Yok arkadaş ne bizden ne de bu ülkeden, 20 yılımızı alanlardan doalyı en azından önümüzdeki 20 yıl için umudumu kestim ben.