Merhabalar , aşağıda linkini bırakcağıkm konudaki temalarımı satış haklarıyla devredeceğim.
Kısa Sürede 3-4.xxx civarında para kazandım. Satış kanıtları %90 iletilecek , bazı ekrn görüntülerini bulamama ihtimalime karşın %90 diyorum.
-
Toplam
4 Farklı renk
Toplam
3 Farklı Script ile entegre mevcut. Sadece Moon panel'de mor renk entegre değil şuanda
2 Farklı konu tasarımı
Logo tasarımı
Talep etmeniz karşılığında ( ücrete ek olarak ) kurulum yaptığım 3 Glycon + 1 Moon panel kurulu sitemi devredebilirim.
-
Satış sebebim şuanda çok fazla aşırı ilgilenemem , pasif ve ufak gayretlerle güzel para kazanabilceğiniz bir sektör.
Alan kişiye vereceğim destekler ;
Satış sonrası kendi satışımı yaptığım müşterilere temanın bendeki haliyle ile ilgili konularda destek vereceğim (güncelleme vs yapılırsa o konularda veremem tabii ki)
Ek olarak güncelleme yapmayı düşündüğüm 2 alanı , detaylı konuşup geliştirteceğim.
-
Fiyat konusunda : 3.XXX TL teklif kabul ediyorum ( Kazanılan paradan daha ucuz olucak + yeni tema yapmak isteyenlerin tüm entegre farklı renk çalışmaları bu parayı geçer )
Satış sebebim daha detaylı olarak : Hem ilgilenmemem , hemde kart borçlarımı kapatmak için nakit ihtiyacı duymam şuanda
Ödeme: Havale-Eft/Papara/Kripto
https://www.r10.net/arayuz-satis/276...secenekli.html