tam 18 yıl önce izmir den biri aradı ve benden yardım istedi, konu şu ( hikaye yani ) izmirin bilmem ne köyünde yaşıyormuş halasının tarlasında 100 kilo altın bulmuş ama bunu çıkarmak için yabancı birisinin olması lazımmış kendisi çıkarırsa olay duyulur ve devlet el koyarmış, bu yüzden köyde tanınmayan ben çıkarırsam olay duyulmadan 100 kilo altının 20 kilosunu ben alacakmışım, olur abi hemen gelip çıkaralım dedik, ben olayı bukadar kısa anlatıyorum ama 3 ay her gün konuştuk

öyle bir anlatım şekli samimi anadolu insanı gibiydiki aklımızda zerre şüphe kalmadı, ben ve kardeşim elimizde hesap makinesi ile 20 kilo altın nekadar eder diye altın kurunu anlık takip ettik 3 ay

sonra biletleri aldık çıktık yola izmir otogarına indik adamı aradık yav nerdesin hani bizi karşılayacaktın ? abi kusura bakma halamın aklına dayım girdi vermek istemiyorlar bende şuan onları ikna ediyorum ama olmaz vermeyiz diyorlar dedi, peki ne yapıcaz geldik buraya kadar dedim hala işi uyanmadık bu arada :d, abi siz gelin halama 5bin tl verelim zaten halam anlamıyor nekadar altın olduğunu elinden alırız hayatımız kurtulur deyince ozaman dedik ki buraya gelen kafamızı.... olay komik ama aynı anda rezil, o gündür bu gündür babam dahi olsa ticaret dahi olsa kimseye güvenmem

)
senin olayda benim olayın modifiye edilmiş şekli ama teknik aynı
Abi güzelce okuyordum, devamı yok MU YA

Tam çekirdeğimi aldım konu bitti