yaşadıgım yerde dominos yok,güncel halini bilmiyorum şuan.yıllar önce vardı buradada bi şubesi,muhteşemdi tadıda fiyatıda.o ara ailem farklı şehirde,evde tek ben varım ve sürekli pc başındayım,sürekli pizza alıyordum.o ara 2 kampanyası vardı;ögle saatlerinde ne alırsan aynısından 1 tane daha bedava ve gece 23:00-24:00 arasıda 1 pizza fiyatına 2 pizza yani aslında ikisindede kampanya aynıydı benim için.hergün orta boy 2 pizza alırdım,1 pizza parasına kısacası.fiyatıda ucuzdu o zaman,malzemeside boldu.şimdi marketlerdeki donmuş pizzacılara mecburum.para verip almaya degecek 1 tane pizza yapan yer yok bana göre.öyle bi yer düşünün ki,bimin donmuş pizzasını yemeye razı oluyorum gidip pizzacıdan almak yerine allahtan kısa süre önce migros açıldı yakınıma,çarşıya gidip alamıyordum her istedigimde.evime yakın şimdi,18tl idi sanırım ve bi oturuşta bitiremiyorum. (şeffaf paketle satılan,isterseniz dolabın hemen yanındaki fırında pişirip alabildiginiz pizzadan bahsediyorum bu arada ) tadına çok bişey diyemiycem çünkü hem kişiden kişiye degişir damak tadı,hemde o kadar zamandır bim,a101 pizzzası yedigim için beklentim yerin debinde oldugu için çok hoşuma gitmişte olabilir