sadecemfk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çoğu şey açıkça konuşulcak bir ortam olsa , korkum banlanmak değil yada ceza almak değil..

Korkum bu yazdıklarımızın siyaset adı altında nitelendirilip sonra ki postlarda birbirimizin kalbini kırmamız ile sonuçlanmayacağını bilsem açık açık yazacaklarım var.

Dediğiniz bütün maddelere katılıyorum fakat ölmüş gitmiş adamı ( bu ülkeyi kurmuş , ha tek başına kurmamış halkından yardım almış yön vermiş ) burada saygısızlık yaparlar , siyasete alet ederler o zoruma gider.

Sevmeye bilirler ama görüşlerine yada yaptıklarına saygı duymak zorundalar..

Günümüzde ki sorunda burada zaten.

Geçmişimizi silmek istemeleri , geçmişimiz Türkiye ile başlamadı..

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK den öncede liderlerimiz ve devlet büyüklerimiz vardı. Onların yaptıklarının binde birini yapmadık diye bugün bu durumdayız.

En basit örnek Fatih Sultan Mehmet Han İstanbul'u aldığında din dil zorunlu kılsaydı farklı olurdu. Kanuni Sultan Süleyman üç kıtaya hüküm ettiğinde dil din zorunlu kılsaydı bu olmazdı.

Bizim durumumuzu anlatan iyi bir şiirden alıntı vererek bitirmek isterim.

Sen otobüsü kaçırmış bir milletin çocuğusun..

http://www.siirparki.com/bedri2.html
Ben forumda bir çok alanda ticaret gerçekleştiriyorum hocam ama aynı zamanda off topic kısmında çok aktifim forumu aktif kullanan abilerimin kardeşlerimin çoğu biliyor zaten. Siyaset girdiği için silinen çok konu oldu o yüzden olabildiğince az siyaset yapmaya çalışıyorum. Keşke bu durumda olmasaydık da ben siyaset yapmak yerine aktivite tatil planı falan yapsaydım ama kaderimizde var Gerekirse banda yerim ama Atatürk'e laf ettirmem. Özellikle tarih okuyan bir öğrenci olarak tarihini sadece Atatürk karşıtı saçma sapan insanlardan okuyan insanlarla bu forumda sürekli tartışıyorum. Bir insan tarihini bilmezse Atamın'da dediğini üzere “ Tarihini bilmeyen bir millet , yok olmaya mahkumdur . ”
Burada bir çok benden büyük abilerime saatlerce akademik kaynaklarla bildikleri yanlışları anlatmak için elimden geleni yapıyorum yaparım da ama ben kesinlikle çok umutsuzum ve hiç bir ışık görmüyorum ne yazık ki. Ülkenin şuan ki durumunu eleştiren başlıkların altında sürekli ülkeyi savunan insanları görmek bile canımı sıkıyor açıkçası. Milliyetçiliğin ne olduğunu bilmeden en büyük milliyetçinin kendileri olduğunu zannediyorlar üzülüyorum.
Çözüm bana göre ülkeden gitmek ve yukarda yaşlıların değil gençlerin yaptığı yorumlara bakarsanız çoğu da aynı fikirde. Size yemin ederim ben milliyetçi olduğunu iddia eden cahillerden daha çok seviyorum vatanımı ama bu halkın bile kurtarılmayı hak etmediği aşikar. Yazık binlerce yıldır veriler yüzbinlerce şehidin kanına üzülüyorum ne hale getirdiler anavatanımızı.