merhaba arkadaşlar karşılaştığım bir konu için sizden ricada bulunmak istiyorum ayrıca ücretli olarak destek almak istediğim konular var ücretli olarak destek almak istediğim arkadaşaların html css ve java script bilmeleri gerekli
web sitemdeki karşılaştığım ufak tefek tema kaynaklı olmayan yalnız istediğim özelliği tema karşılamadığı için benim yapmak istediğim farklı konular mevcut bu konular için yardımcı olacak uygun fiyat belirten bir arkadaştan saatli olarak online masa üstü paylaşımı ile destek almak istiyorum.
öncelikle bir ricam olacak web sitemde eklenti olarak kullandığım bir drop down menu var bu menu içerisine widget ler ile resim ve yazı ekleniyor. bilindiği üzere oluşturulan resimler bulunduğu alandan fazla olduğu zaman gereksiz veri yükü ve kaybı söz konusu menüye 185x200 boyutunda bir resim ekledim fakat maus sağ tıklayıp incele dediğimde 5 ayrı ölçü çıkıyor ayrıca yüklediğim resim ölçüsünün haricinde farklı ölçülerinde olduğunu gösteriyor bu farklı ölçüde olanları silmem uygun olur mu yoksa bu diğer ölçüler otomatik oluşturulmasında teknik bir gereklilik mi var yani seo açısından sıkıntı olurmu olmaz mı bu resim ölçülerinden dolayı tereddüt yaşamaktayım resmin ölçülerini doğru olarak
ayarlayabilmem için hangi ölçüyü kullanmam uygun olur acaba gönderdiğim resimleri inceleyebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim