Sevgili dostum üstteki cevabına cevap vermeme rağmen hala irdeleyip devam ediyorsun. Konuyu ben açmadım alıcı konuyu açtı yani
@Peace; kullanıcısı yukarıda attığım mesajı dikkatli okumamışsın. Ben tasarımlarımı özgün yaparım 3. sınıftan beri sanal alemdeyim ve hiçbir eğitim seti almadan makaleler okuyarak hep kendimi geliştirdim. R10 özel mesaj atarsan eğer sana referanslarımı atarım bak bakalım kimler ile çalışıyorum, 50TL'lik hizmet mi veriyorum veyahut çalıntı tasarım mı kullanıyorum.
Senin anlamak istemediğin konu şu hiç kimseyi genelleyemezsiniz hem tasarımcıları, hem r10 üzerinde bulunan webmaster arkadaşlarımı.
Neyse konuyu burada kapatıyorum eğer hala anlamadıysan veyahut konu cevabım dışında bir yorum yapacaksın yorumları 10 kere falan oku o zaman anlarsın ve bana hak verirsin. Sert bir tavır da sergilemiyorum mizacım böyle olanı söylüyorum.
Hayırlı forumlar ve ticaretler dilerim.
bilader sen harbi gitmişsin uçmuşsun

, pegasus iyi uçuşlar dilesin sana.
ben orda
@Peace; ile muhabbet ediyorum sana ben cevabımı verdim gitti zaten. bana referanslarını atmakla geri itmeye çalışıyorsun? at bilader? neyi kime kanıtlamaya çalışıyorsun? işinde kendine göre iyiysen bana ne? ne ben karışırım senin işine ne başka biri?
eğer benimle bir derdin yoksa ilk lafı sen atıyorsun bana. benim yorumumda senle ilgili en ufak bir şey var mı bi bak bakalım.
kimseyi de genellemiyorum. işini iyi yapanda var kötü yapanda var diyorum. bunun neresi genellemek? genelleme nerde onu bana bi göster?
az bi konuşunca hemen üstte çullanıyorsunuz? bilader bunu neden yapıyorsunuz anlamıyorum ya?
ben diyorum ki logoyu 50 ye özgün yapmıyorsan belirt o zaman diyorum. ha istiyorsan belirtme sonra böyle bi anda fırlama her şeye o zaman. halen gelmiş bana laf sokmaya çalışıyorsun.
Bak ben tasarımcı falan değilim tek tük anlarım ai ve ph den de az çok anlarım ama prof değilimdir. Benimle alıp veremediğin ne onu anlayamadım. Bana laf atıyorsun. Ben lafımı ortaya atıyorum sen üstüne alınıyorsun demek ki aynı logonun lacıvertini sen de yapıyorsun.
Bu sana son mesajımdır, mevzuyu uzatma uzatırım.