omrfarukarpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Demek istediğim aslında bu, logo zaten özgün olur. Ben hazır logo alacaksam her yerden alırım üstünde ki yazıyı değiştiririm al sana logo.

Arkadaş o kadar kendi üstüne alınmış ki mevzuyu . Demek ki kendisi de böyle yapıyor ki bu kadar sert tavır yapıyor.

Logo yazdığında müşteri senden özgün logo ister aynı logonun lacivertini istemez. Ha 50TL düşük mü geliyor. Yaz abi konuna 150TL diye. Kimse senden zaten 50TL vereyim de 500TL'lik logom olsun istemiyor.

Yani kısaca tasarımcı arkadaşlarım siz fiyata 10TL logo tasarımı diye yazsanız içinde geçen "tasarım" sözcüğü ile siz müşteriye "haa bak 10TL ye logo tasarlıyor" dedirtirsiniz. Ki 10TL veren kişi de performans olarak 500TL'lik iş beklemez.

Ben yazılımcıyım aynı programı 100TL ye de yaparım 10.000TL'ye de az bi düşünün derim ikisi de aynı olur mu her şeyi? 10.000TL'lik yazılımın içinde neler olur neler.
Sevgili dostum üstteki cevabına cevap vermeme rağmen hala irdeleyip devam ediyorsun. Konuyu ben açmadım alıcı konuyu açtı yani @Peace; kullanıcısı yukarıda attığım mesajı dikkatli okumamışsın. Ben tasarımlarımı özgün yaparım 3. sınıftan beri sanal alemdeyim ve hiçbir eğitim seti almadan makaleler okuyarak hep kendimi geliştirdim. R10 özel mesaj atarsan eğer sana referanslarımı atarım bak bakalım kimler ile çalışıyorum, 50TL'lik hizmet mi veriyorum veyahut çalıntı tasarım mı kullanıyorum.

Senin anlamak istemediğin konu şu hiç kimseyi genelleyemezsiniz hem tasarımcıları, hem r10 üzerinde bulunan webmaster arkadaşlarımı.

Neyse konuyu burada kapatıyorum eğer hala anlamadıysan veyahut konu cevabım dışında bir yorum yapacaksın yorumları 10 kere falan oku o zaman anlarsın ve bana hak verirsin. Sert bir tavır da sergilemiyorum mizacım böyle olanı söylüyorum.

Hayırlı forumlar ve ticaretler dilerim.