Logo zaten özgün olmak zorunda degil mi ben mi yanlış biliyorum?

bütçe düşük ise ona göre bir logo yaparsın 50₺ bütçe ayırıp 500₺ 1000₺ edecek bir logo beklemiyoruz zaten dimi?

50₺ ye ugrasmam diyorsan yorum yapmazsan nextlersin. 50₺ görünce konuya zıplayıp teklif vermezsin işi almazsın bu kadar basit. Kimseye zorla birşey yaptırmıyorum ama o işi alıyorsan azda olsa ugrasıcaksın isini yapıcaksın. Ayrıca ben konu icinde de söyledim kimsenin kullandıgı programa yaptıgı cizime lafım yok oyle bir saygısızlık yapmadım yapmam da. Sadece genel olarak tasarımcıların konusmayı bilmemesine dert yandım ama yukarıdaki arkadasın uslubundan haksız olmadıgım açıkca anlaşılıyor.
Dışarıya çıktınız karnınız acayip bir şekilde acıktı bir mekana oturdunuz dediniz ki bütçem 2TL bana tavuk döner ayran verir misin? Adam hay hay dedi ayranınızı getirdi ekmeğin içine de 10 gram tavuk koydu.
Yukarıda ki örnek de ki gibi düşünün hocam siz o adama gidip neden böyle yaptınız diyemezsiniz. Tabii özgür piyasa 10TL'ye de logo isteyebilirsiniz ama karşınızda ki kişiden de ona göre muamele bekleyin konuyu uzatmayacam umarım anlamışsınızdır. Hayırlı forumlar.