omrfarukarpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dayı oğlu sakin .

aldığım görseller bionluktan ve bionluktan bahsediyorum. ve sonra ekliyorum forumda çok iyi yapanlar var diye . yukarıda belirttiğim sitelerde bu tasarımlar zaten bedava? kanva 10 tl yahu forumda. 50tl ye koy diye ben mi söyledim sana logo tasarımını yaz 150 TL. sonra özgün diye sorma. sana akıl mı vermem gerek nasıl satış yapacağın ile ilgili. 50TL koyuyorsan adam senden sıfır logo bekler hazır değil. altına yazacaksın o zaman 50TL ama özgün değil diye. bana ne carlıyorsun :d
Logo zaten özgün olmak zorunda degil mi ben mi yanlış biliyorum? bütçe düşük ise ona göre bir logo yaparsın 50₺ bütçe ayırıp 500₺ 1000₺ edecek bir logo beklemiyoruz zaten dimi? 50₺ ye ugrasmam diyorsan yorum yapmazsan nextlersin. 50₺ görünce konuya zıplayıp teklif vermezsin işi almazsın bu kadar basit. Kimseye zorla birşey yaptırmıyorum ama o işi alıyorsan azda olsa ugrasıcaksın isini yapıcaksın. Ayrıca ben konu icinde de söyledim kimsenin kullandıgı programa yaptıgı cizime lafım yok oyle bir saygısızlık yapmadım yapmam da. Sadece genel olarak tasarımcıların konusmayı bilmemesine dert yandım ama yukarıdaki arkadasın uslubundan haksız olmadıgım açıkca anlaşılıyor.