Dün gece ki konunuzu gördüm sabah 06.00'a kadar logo yaptırılacak(konu 02.00'da açılmış) bütçe 50TL, 50TL'den fazla ücret vermem gibi bir şey demişsiniz. Dalgınlığıma gelip en alt kısmı okumadım 50TL olayını sonradan farkettim ve konu yorumumu sildim. Şimdi durum şu hem 4 saat sabaha karşı logo istiyorsun; hem 50TL'ye özgün logo istiyorsun ki logo emek, düşünce ve fikir isteyen bir iştir; hem de gelip tüm tasarımcıları genelleyip burada bir konu açıyorsun. Afedersin ama sizin gibi müşteriler neden böyle? 50TL'ye logo tasarımı isteyince profesyonel bir logo mu bekliyorsunuz keza bunu yapan kişinin günü kurtarması gerekiyordur bu yüzden 50TL'ye logo yapar.

Gelelim aşağıda ki arkadaşa, @Peace; 'ın açtığı konuyu bilmeyip sen de genelleme yapıp burada ki webmasterların çoğunu iş bilmiyor diye yargılamaya hakkın yok, aşağıda belirttiğin iki logo da gayet şık ve kaliteli tasarım. 3D gözükmesini sağlayan tasarıma da Mock up denir. Bunlar genel de hazır olur ve logoların veyahut tasarımların şık olmasını amaçlar. Sen daha logo tasarımı ile mock up'ın ayırımını yapamıyorsun ama r10'da ki çoğu arkadaşı zan altında bırakıyorsun bu nasıl olacak?

omrfarukarpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maalesef son zamanlarda forumda pek iş bilen kaldığını sanmıyorum. Foruma yeni üyeyim ancak 2 yıldır falan takip ederim. Sadece forumda olsa ne keza. Bionluk ta tasarımcıya diyorum ki logo yaptırmak istiyorum özgün mü olacak diyor? Yahu kardeş. Özgün olmayacaksa ben sana niye yazayım kanva,freepik,shutterstock vb. yerlerden gider logoyu alır yaparım. Onu editlemesi zaten max 10dk. Ama size özgün mü olacak diye bi laf geliyor. Birde hemen hemen her grafikçinin aynı logo tasarımının farklı cinste koyması yok mu? Örn;

gibi, sonra ben tasarımcıyım oluyor. Ama hak yememek lazım gerçekten bu işi çok iyi yapan kişiler var bu forumda onu biliyorum.