1.olarak telegramda kitle kontrol ile bir kategorideki bütün sayfaları satın alıp piyasayı yönetebilirsiniz (örneğin kripto para sayfalarının gruplarının hepsini satın alıp tek bir yere toplayıp ardından sektörü kontrol ederek bir coinde pump veya dump bile yaptırabilirsiniz veya link kısaltma işinden günlük büyük rakamlar kazanabilirsiniz sonuçta reklam sermayeniz çok güçlü.)
2.olarak kripto para alanında al sat botlarına paranızı yatırabilirsiniz siz bakiyeyi eklersiniz gerisini botlar halleder kendisi alır kendisi satar pasif gelir gibi ama zarar etme ihtimali var
3.olarak mininge yatırım yapabilirsiniz fiyatlar düştüğünde ekran kartı yerine asic miner makinelerine yatırım yaparsınız
4.olarak global e-ticarete başlayabilirsiniz pazar yerlerinde dropshipping misali
5.olarak bankaya vadeliye koyarsınız faiz'den daha çok kâr edersiniz
6.olarak arsa alırdım full toprak altındır

şahsen planım şu şekilde olurdu

ilk 5.adımı uygulardım sonra ordan elde ettiğim gelirle 2.adımdaki botlara sermaye ayarlardım ordan gelen gelirle 3.adımdaki sisteme sermaye ayırırdım oradanda gelen gelirle 1.adıma geçerdim ve tek tek bütün telegram sektörünü kontrol etmek için uğraşırdım rakiplerime reddetmeyecekleri büyük teklifler yapardım

4.adımı uygulama koymayı en son yapardım oda belki ama ondan öncesinde kendime arsa alırdım full alabildiğim kadar