Hayır kesinlikle ban ile falan alakası yok. Ben de kendi sayfamda etiket kullanmıyorum çünkü etiket kullandığınız zaman keşfet ve etiket olarak iki farklı yere erişimleriniz bölünüyor. Ben ne zaman etiket kullanmayı bıraktım o gün büyümeye başladım. İnsanlar burada seçmek zorunda kalıyor. Ya etiketlerden erişim kasacak ya da keşfetten. Benim sayfam etiketlerden fazla erişim alamıyordu o yüzden bıraktım ve bu sayede her attığım gönderi keşfete düşmeye başladı. Ben ayrıca her zaman şunu da savunuyorum; gönderi değil sayfa keşfete çıkıyor. İnsanlar diyor işte 10 dakikada şu kadar beğeni alırsanız ya da kaydetme ya da paylaşım keşfete düşersiniz diye.. Benim sayfamda çook rezil bir gönderim olsun ve resmen hiç etkileşim almasın yine de keşfete düşüyor. 1 ayda 30 gün var diyelim ve ben her gün bir gönderi paylaşıyorum yani 30 gönderi. Bu 30 gönderiden toplasanız 3-4 tanesi keşfetten etkileşim alamıyor. Ve hesap 7 aylık, ilk 4-5 ayını etiketle beraber ilerlettim ve çok kez bırakma aşamasına geldim. Sonra işte bir gün sanırım Youtube'da yabancı bir kaynakta izlediğim video en az 1 hafta etiketsiz paylaşım yapmayı deneyin diyordu. O günden beri de etiketsiz paylaşım yapıyorum.
Güncelleme: 0 Takipçili ya da en azından 500-600 takipçi altında bir sayfada etiketsiz paylaşım yapmak boş yere paylaşım yapmak olabilir. O seviyelerde keşfet açık olmadığından dolayı etikete mecbursunuz ama istatistiklere baktınız işte keşfet 10-20 arası veyahut 30-50 arası gözüküyorsa bırakın direkt etiketleri.
Güncelleme 2: Benim sayfam da büyük bir sayfa değil bu arada, 2500 takipçiye sahibim fakat günlük 60-80 arası takipçi geliyor. Hikaye izlenmelerim 900'leri görüyor. Ben etiket ile devam ettiğim sürede 500-600 takipçiye didinerek çıkmıştım resmen.