SkyGhostAir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O dengesizlik çok kötü ya, kendi gönderilerimizde de aynısı oluyor insan hayret ediyor. Öyle ki 50.000 takipçi erişimi alıp (%10 oran ile) 5.000 beğenilme alan gönderi 10.000 keşfette kalırken, 50.000 takipçi erişimi alıp (%1 oran ile) 500 beğenilme alan gönderi 100.000 keşfet erişimi bile alabiliyor. Bazı videolar 25-45 bin izlenmede kalırken hesapta 1 milyon'u geçen 8-10 gönderi oldu, kaldı ki 8 milyon izlenme bile aldık :/ Rakamlar inanılmaz oynak. Mesela bu gün bir paylaşım kesin tutar dedik 3 saate 3 yorum geldi. Geçen gün ise bir gönderi 2.500 yorumu gördü, bu nedir arkadaş ya...
Valla hocam bu algoritma çok şaşırtıcı neyi keşfete çıkaracağı hiç belli olmuyor. 100 takipçisi olan hesabın konu etiketiyle 1 haftada 30k takipçiye ulaştığını da gördüm. Yukarıda saymayı unutmuşum kaydetme ve mesaj olarak paylaşma da etkili oluyor. Bu yüzden içerik olarak arkadaşlarına gönderebilecek içerikleri ve daha sonra izlemek için kaydedilebilecek içerikleri seçmeye yönelin. Ben 3 sayfa için denedim edindiğim tecrübeler bu yönde. Daha uzman kişiler ne der bilemiyorum. En doğrusu bol şans dilemek olur.