Yıllık 3500 gayet güzel bir fiyat harici modüllerle birlikte senelik 5000 olsa bile yine çok iyi fiyat. Ben insanımızdaki hem en iyi hizmeti alayım hemde neredeyse hiç para ödemeyeyim düşüncesinden nefret ediyorum. Yazılımın yazılma maaliyeti bir yana çalışan personel sayısı bir yana ayrıca böyle bir hizmette 7/24 destek bekleyeceksiniz vardiyalı çalışacak personelin maaşı bir yana. Bir yazılımcı olarak insanımızın böyle düşünmesi beni çok üzüyor. Yanlış anlaşılmasın sizin için söylemiyorum benimki sadece bir sitem
günlük 100 200 kargo çıkarmıyorum hocam günlük 10 15 kargo var işi büyütmek istiyorum kargosu kdv si komisyonu vergisi algısı bize bişey kalıyor mu sanki? bazı ürünlerden 1 2 lira kalsa iyi. Ayrıca dediğiniz firmalar tek bir kişiye iş yapmıyor binlerce müşterisi var her birinden dediğiniz tutarları alsa zaten ihya olur. Zaten gidin entegrasyon firmalara bakın genelde fiyatlar yıllık 1000 1500 lira civarı sanki piyasada 20 30 bin de ben 3500 çok diyorum yahu piyasadaki fiyatları söylüyorum lütfen destek olmayacak yazmayın girin googleye entegrasyon firması yazıp ortalama fiyatlara bakın