fikiralemi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam birinde hizmet aldığında genelde altına kötü vs yorum atınca konu baltalamaktan adminler kaldırıyor sanırım o yüzden
Kaldırılıyor olabilir evet, ücretsiz paylaşımların bile silindiğine şahit oldum. Haklı olabilirsiniz. Yani zaten ufak tefek şeyler içinde kötülemenin anlamı yok zaten kimsenin ticareti zarar görmesin ama atıyorum özgün makale diye alıyorsun çeviri çıkıyor ama herkes memnun oluyor...

enesaydeniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet benimde en sevmediğim şey bu. Ancak insanlar kötü yorum yapmaya çekiniyor. Nedense forumdakiler - trade'i düşman gibi görüyorlar. Ben bunu hak ettim diyip oturmak yerine karşılıklı trade veriyorlar, konularını baltalıyorlar. Bir insana işini kötü yaptın dersen haliyle kötü bir yüzünü gösteriyor. O yüzden kimse uğraşmak istemiyor
-trade kullanılmadığı için kötü evet. Yaygın kullanılıyor olsa evet güzel olurdu. Yani anlamıyorum her iş nasıl tamamen başarılı olabilir ki? Ben 2 -Trade' den fazla eksi puana sahip kimseyi görmedim. Şimdi her profilde çakılı pozitif puan olunca bende istemem profilimde negatif trade olsun. En büyük sorun yaygın olmaması bence. Tabi burda sizin dediginiz düşmanlık durumuda var.

Neyse ne diyelim bu sistem böyle oturmuş artık değişmesi çok zor