Canozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 gün önce youtubede izlediği Wordpress kurulumunu burada "profesyonel wp kurulumu" diye yutturuyor. Yazdıklarınızın her kelimesi doğru
Hocam bana denk gelmedi bunlar henüz
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sen olamam
Olursam eğer
Kendimi kızgın ateşlere atarım.
Uymam sürüye
Uymaktansa kendimi kurda yem yaparım. 😂 😂 😂
ilmek istersen seni,
Cân içre ara cânı.
Geç cânından bul ânı,
Sen seni bil, sen seni.

Kim bildi ef´âlini,
Ol bildi sıfâtını,
Anda gördü zâtını,
Sen seni bil, sen seni.

Görünen sıfâtındır,
Anı gören zâtındır,
Gayri ne hâcetindir,
Sen seni bil, sen seni.

Kim ki hayrete vardı,
Nûra müstağrak oldu,
Tevhîd-i zâtı buldu,
Sen seni bil, sen seni.

Bayram özünü bildi,
Bileni anda buldu,
Bulan ol kendi oldu,
Sen seni bil, sen seni.

Hacı Bayram Veli
PANDAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sokakta görsen suratına bakmayacağım tiplere kadar hak verdim size buradan itibaren sizde o kişiler gibi davrandınız. Belki sokakta onlar sizin yüzünüze bakmaz hangisini sokakta gördünüz daha önce?
Hocam çok gördüm hocam r10 buluşmalarında gördüm birçok insanı , bana burda spor konuma mesaj yazıp tavsiye veren adamı spor salonunda gördüm , finans konusunda tavsiye verip daha sonra yakın olduğu için buluşup finans tavsiyesi alanı gördüm , çeviri konusu açmış kurumsal firması olan arkadaşa çeviriyi yanlış yaptığı(yaptırdığı) için oturup o dil de öyle değil böyle kullanılır yanlış çevirilmiş diye oturup anlattığımda oluyor , anlayacağınuz r10 da binlerce on binlerce üye var ve birçoğu ile yakın olanlar başta olmak üzere tanıştım ve az çok tanıdım benim için yüzüne bakılmayacak kişi bir şeyi söyleyip o konuda iyi gibi davranıp aslında hiçbirşey bilmeyip ******** olan kişidir ve böyle insanlar ile işim olmaz ( suratına bakmamak bir deyimdir aslında yukarıda o anlamda kullandım ya anlamadınız ya da yanlış anladınız işim olmaz anlamında kullandım.)
Weknow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben öyle düz iki kelime yorum yapanlardan değilim ama niye burda böyle yaptım bilmiyorum. Ben niye burdayım neden burdayım niçin burdayım ?

https://www.youtube.com/watch?v=VxxsLl_oNuM

Canozkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı ruh hastaları var o deyime o kadar güzel uyuyor ki
+1 saolun hocam
Julwi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
müzik için evet
hocam hangi tarz müzikler dinliyorsunuz merak ettim
SerhatCetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adı lazım değil bir grafiker arkadaşla çok önceleri çalışma fırsatımız oldu forumdan. Trader ve konu yorumları epey bir almış başını gitmiş, oldukça olumluydu.
"Hocam şöyle şöyle bi şeye ihtiyacım var" dedim. O da hiç problem değil, ben forumdaki yeniler gibi değilim konumdaki yorumlar belli demişti. Eskidir, referansı vardır diye de ortalama fiyatın üzerinde bir çalışma yaptırdık.

Düzenleme talep ettik "bu hali iyidir" dedi, forumda işleyişin böyle olduğunu düşünüp eyvallah deyip baskıya gönderdik.

Üzerinden 3-4 ay geçti, baktık ki bizim "tasarım" freepik üzerinde zaten varmış. Tabi o saatten sonra kalkıp adama yazmanın bir anlamı da yoktu. Ticaret ahlakına vermiştim olayı.

Konu sahibi arkadaşı çok iyi anlıyorum, hak veriyorum. Piyasadaki diğer yorum yapan arkadaşlar gibi olmamak için bir örnekle de anlatmak istedim. Çok dikkat etmek lazım bu tiplere
hocam geçmiş olsun , güzel bir ders olmuş size de okuyanlarada
gokhanavci01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam biz o bildiklerinizden değiliz bir işiniz olursa bana yazın
PM attım
bahadirozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garip birsey yok ifşalar karalamalar yeni neslin en iyi iletişim aracı o yüzden eski beyefendi Türkçesinin beklememen gerekir sadece Türkiye de değil tüm dünyada oluşan bu akımlara alışmak gerekiyor nasıl bizim ailelerimiz bizleri anlamadı bizde onları anlamıyoruz yeni nesiller çok öz güvenli
içi boş özgüven hocam
halito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu altında ki yorumların ve verilen + puanların gerçekci olmayışı beni daha çok üzüyor. İsini düzgün yapan adama bakıyordun full + puan, isini kötü yapan adam bakıyorsun yine full + puan. Konu yorumlarına bakıyorsun isini iyi yapanda hep pozitif yorum almış, kötü yapana bakıyorsun yine pozitif yorum almış.

Bence forumda büyük bir kitle ya çok iyi niyetli, kötü yorun yapmaya çekiniyor. Ya da büyük bir kitle ne aldığını bilmeden alıyor.
hocam birinde hizmet aldığında genelde altına kötü vs yorum atınca konu baltalamaktan adminler kaldırıyor sanırım o yüzden