Peace adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 saatte yaklasık 5-6 kişi yazdı 1 tanesi bile ne iş biliyor ne konuşmayı biliyor. Konuda açıkca fiyat - süre - ref ile ulasın yazmısım 1 kisi bile reflerim bu fiyatım bu şu sürede yaparım demedi.

Tasarımlar özgün mü olacak diye soran / Filigran nedir diye soran tasarımcı mı olur ya!! Geceden beri 1 kisiyle dogru düzgün konusabilmis degilim gercekten. Sabah sabah sinirim zıpladı
Maalesef son zamanlarda forumda pek iş bilen kaldığını sanmıyorum. Foruma yeni üyeyim ancak 2 yıldır falan takip ederim. Sadece forumda olsa ne keza. Bionluk ta tasarımcıya diyorum ki logo yaptırmak istiyorum özgün mü olacak diyor? Yahu kardeş. Özgün olmayacaksa ben sana niye yazayım kanva,freepik,shutterstock vb. yerlerden gider logoyu alır yaparım. Onu editlemesi zaten max 10dk. Ama size özgün mü olacak diye bi laf geliyor. Birde hemen hemen her grafikçinin aynı logo tasarımının farklı cinste koyması yok mu? Örn;

gibi, sonra ben tasarımcıyım oluyor. Ama hak yememek lazım gerçekten bu işi çok iyi yapan kişiler var bu forumda onu biliyorum.