ByMetiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bilgilerin için teşekkür ederim. 1.4 t sanırım benzinli değil. 1.5 ve 1.6 t olanlar benzinli galiba.Arabaya haftaya 2 3 defa biniyorum o da çok uzaklara gittiğim yok.Focusla bile izmirden en fazla salihliye gittim daha uzak gitmedim. İnsignia muhteşem duruyor araca aksesuar yakışıyor. Fiyatı da öyle abartılacak kadar değil.Benim aracı satıp üstüne birşeyler eklersem alabiliyorum. Ama dizel değil benzinli tabi.
1.4t'de benzinli hocam bu Astralarda kullanıldı ilk şimdi İnsignia'da da var dizeli 2.0 cdti olanı fakat benzinli motoru muhteşem ve atiktir hız tutkun var mı bilmiyorum ama limitör 267 km'de devreye giriyor 1.6t için konuşuyorum.

Piyasada D segmentte alınacak en ucuz araba ve çok şık ben yıllarca opel kullandım kullanıyorum hala Opel konforlu araçtır. Bu subap olayında Benzinli kullanırsan zaten bişey olmaz subap olayını LPG bozuyor hatta İstanbul civarındaysan Candan Mühendislikte git güzel bi tüp taktır sorunsuz binersin Ford'a göre aşırı keyif verecektir o arabının viraja girişi hızlanışı mükemmel