hocam domainin reklamına bağlı herşey zamanında mesela doritos xyxz mi ne böyle bir site çıkarttı piyasaya eminim bayada trafik aldılar. Hocam biletall muhabbetinde hem almak hemde all ingilizce anlamını taşıyor. Bence projeniz için elzemse kesinlikle domaini regleyin yaptığınız reklam domaini değerli kılacaktır. Domainin seoya etkisine ben pek inanmiyorum diğer arkadaşların aksine direk jenerik olan domainler var 100k ya satın alınmış otoriter 20 yıllık vs ama onun üstüne 3-5 yıllık keyword bile olmayan domainler çıkabiliyorlar. Buradan yazmıyorum ama resmen 1 milyon tl ye alınmış bir domain var ama daha 2 yıllık saçma sapan siteler google aramasında ilk sırada çıkarken bahsettiğim site 3-4. sayfalarda falan çıkıyor. Ayrıca artık teknoloji çağındayız herkes instagram kullanıyor örnek vereyim %99 insan isiminde _ ve sayılar karakterler var bu yüzden insanlar bu tarz şeylere alışmaya başladılar. Aynı şekilde hocam eğer bir kart vizite afişe basacaksanız yine sorun yaşamayacaksınızdır. Özel bir çalışma yaparsınız gerekirse BiletALL gibi...
saygılar