Normal bir satıcı olarak kargo ile anlaşırsanız kargo değişmekle beraber 15-20 tl arası kargo tutacaktır.
N11, trendyol gibi pazar yerleriyle anlaşırsanız kargo ücreti düşebilir, bu kez de bu pazar yerlerine komisyon vereceksiniz.
Yumurtaların kırılmaması için ayrı bir paketleme yapılıyor diye biliyorum, ilk olarak başka bir satıcıdan sipariş vererek öğrenebilirsiniz.
Fiyat konusunda da internette ne ise ortalama o fiyatlara satılır diye düşünüyorum.
Bunların hepsi için vergiye tabi olup ayrıca fatura kesmelisiniz.
ÖNERİ
Benim de gezen tavuk ve yumurta ile ilgilenen arkadaşım var. O internetten satmıyor. Benim size tavsiyem genelde organik yumurta kitlesi Facebook kitlesine uygun. Facede reklam maliyeti bence instagrama göre de daha ucuz. Güzle fotolar sadece yaşadığınız şehre reklam verip, ilk etapta mesela "Pazartesi Mardin merkeze kargo dağıtımımız var. Koli 30 TL organik kapıda ödeme vs..." diye sponsorlu reklam vererek kendiniz dağıtım yaparsanız bence daha iyi olur. İleride haftanın iki gününe çıkarabilirsiniz. Yumurta harici ürünler satacaksanız da yaşadığınız şehrin ismi ile Mersin Doğal Ürünler, Mersin Doğadan Pazar gibi isimle de sayfa açabilirsiniz.
Güzel bir iş alanı kazanca açık.