mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adsense sosyal medya hitini sevmez ban olmasa bile kısıtlama yer hesap. Ayrıca ban ihtimalide yüksektir. Tecrübelerle sahip 10 a yakın adsense banlatmış biri olarak. Tek fb de değil twitter pinterest v.s de olsa aynı.
Yorumunuz için teşekkürler. Spam içeriklerle banlatıldığını çok gördüm ama yani mantıken düşününce aslında yanlış bir şey yok ortada diye düşündüm. Gelen kişi kaliteli kişi girip çıkmıyor nihayetinde. İzleyip görücez artık

ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kalite yönergesine uymasını her koşulda her trafik çeşidinde istiyor hocam bu sosyal medya için nasıl ise arama motorları içinde aynıdır arkadaşın sormak istediği başka verilen cevaplar bambaşka onu vurgulamak istedim, zaten sayfa kalitesi yönergelerine uymuş ve uyuyor ki hala sitesi adsensede aktif çalışıyor, arkadaşın sorduğu salt bir soru biçimi sosyal medyadan doğal trafik alıyorum bu sakıncalımı ? diye sormuş, bende izah etmeye çalıştım

ByHicKimse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında benim demek istediğimde zaten tamamen aldığı trafik ile ilgili bu şekilde olursan sakıncalı olmaz diyor. Aslında onay aşamalarında sizden bu kadar zengin doygun içerik istemiyor, Benim demek istediğim paylaşmış olduğum şey çevirimiçi reklamcılık ile siteye trafik çekmek buna face twitter pinterest adwords vs hepsi dahil oluyor hocam bu alanlardan reklam vs ile bana trafik gönderecek isen içeriğine daha fazla önem ver değer kat diyor.

manferi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir problem olmaz hocam
Yorumlar için teşekkürler. Google'dan ve buna ek sosyal medya hiti hiç sıkıntı çıkarmaz tabi ama sadece sosyal medyadan olması bir endişe uyandırmıştı. Google bir ara bu tarz şeylere savaş açmıştı. O nedenle deneyim eden arkadaşlar var mı diye merak ettim. Bakalım artık hayırlısı