Bende ortada sizin hatalı üslubunuz dışında bir sorun göremiyorum. Whatsapp destek ya da iletişim olarak kendi numaranızı bırakmışsınız herhangi bir çalışma saati belirtmemişsiniz size direkt böyle gerizekalı diye mesaj atmadığına göre muhtemelen gelinlik için geç olmadı mı lafınızın tonlaması da pek normal değildi. Üzerine bir de müşteriden gelen mesajı hikayede paylaşıp bunu da biz kurumsal bir şirket değiliz eğlenceli bir şirketiz imajı altında yazmanız maalesef ki üslubunuzun hatalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Saat belirtmemiş olabilirsiniz hanımefendi ben numaranızı not alıyorum yarın size birkaç model önerisi ve fiyatı ile ilgili size dönüş yapacağım deseydiniz bu olay buraya kadar gelmeyecekti. Tekrar ediyorum sizin gelinlik için saat geç olmadı mı lafınızdan ziyade bunu söyleyiş tarzınızda sorun olduğu için işin bu noktaya geldiğini düşünüyorum. Sizin ki biraz nasılsa karşı taraf forumda yok kendini de savunamaz konu açayım da biraz üzerinden ego kasıp stres atayım der gibi olmuş.

Bir de eklemeden geçemeyeceğim genel olarak esnaflarda gördüğüm bir davranış bu sadece size özel değil işler azken gece 3'de arasalar sesini çıkarmayan esnaf işler çok yoğunlaştığı zaman neden kendini Lordlar Kamarası üyesi gibi görüp de statü atladığını düşünüyor. Bu kadar yoğunluk olmayan bir dönemde olsa ben müşteriye bu şekilde bir cevap vereceğinize zerre ihtimal vermiyorum çünkü.