Bu yazıyı okumadan önce yazdıklarım tamamen kişisel görüşümdür .
Ben foruma ilk girdiğim zamanlar sadece 5 ticaret yapıp 10 ay gibi bir süre forumda ticaret yapamadım ( o aralar foruma hiç girmedim sanalla alakam yoktu ) .
Şimdi 2 aydan beridir +60 ticaret yaptım . Bu süre zarfında forumdan anladığım şu : forumda kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayacaksın . bir sorun olduğunu düşünüyorsan report yerinden ( gerekirse 2-3 kere ) reportlıcaksın . diğer multi konusuna gelirsek . geçenlerde k.adlarını her birini farklı konuda açtım diye 5 gün ban yedim . sonra kendimce düşündüğümde forum modlarına hak verdim . neden ? çünkü ; konu içeriğine gittiğimde hep benim konumla beraber çöp olmuş nerdeyse . o yüzden eğer satacağın veya ticaretini yapacağın birşey varsa forumda o seni bulup geliyor . rızkın neyse onu yiyorsun . ayrıca şikayetim var yerinden herkesi şikayet etme hakkın var , size kalmış yani . forum kurallarını yanlış yapan varsa ve de reportların sonucunda istediğin olmuyorsa şikayetim vardan şikayet edersin . modlar gerekeni her türlü yaparlar ..
Dediğim gibi yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür . hayırlı geceler . iyi forumlar