Millet ticaret konusunda multikonu açıyor. Şikayet ediyorum 3 gün sonra bakıyorum konu kaldırılmamış. Bakıyorum 1 aylık uye değil 5 ticaret puanı yok yine sikayet ediyorum bakıyorum kaldırılmamış. Bu durum da herkesin aklına gelebileceği gibi bende multikonu açtım. Madem onların konulari silinmiyor benim konumda silinmeyecek dedim eğer benim konum silinirse haksızlık olur dedim kendime. şimdi diyeceksiniz kardeşim burda binlerce insan var nasıl herkese baksınlar. O zaman bi sistem geliştirsinler hem millet multikonu açamasın hemde gerekli şartları yerine getirmeyenler ticari satış konu açamasın ? şimdi ben multikonu açtım diye account & lisans & item konusundan 20 gün ban yedim. Adalet mi bu şimdi ? ya bi kişi açıyosa herkes açsın ya da bi kişi açamıyorsa kimse açamasın. Sizce de mantıklı olan bu değil mi ? şimdi o adam multikonusuyla bal gibi ticaretini yapıyor ben burda banımın açılmasıni bekliyorum.
Benim önerim şudur: bir yazılım veya sistem geliştirilsin ve insanlar hem multikonu açamaz hem de 1 aylık uye olmayanlar ve 5 ticaret puanı olmayanlar ticari satış konusu açamaz.