ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle bir kazanç tablosu paylaşıldığında, istisnasız herkes para kilitleniyor kimse yanlış anlamasın ama okadar haset akıyor ki ( benim de olmalı bu para benim ) kimse bu işin emeğini tekniğini alın terini düşünmüyor, işi öğrenmeden paraya göz dikiyoruz inanın bana sitenizi paylaşsaydınız şuan milyon tane kopyası ilk yarım saatte yapılmıştı siz çalıştığınız sektörde kazandınız bir başka başarılı arkadaş sizin çalışma azminizle başka bir sektörde ve kategoride aynısını kazanır, burada gözleri kör eden tamamen paylaştığınız tutar, malesef toplum olarak aç gözlü emeksiz iş öğrenmekten aciz hazır para koyavalayan bireyler haline gelmişiz, kimse işi öğreneyim derdin de değil keşke bu dert olsa insanlarda hepsi kazanırdı.

anladığım kadarı ile iç seo yu sağlam yapmışsınız ve dış seo olarak dünyaca ünlü moda sitelerinden yani sizin kategorinizden olan rakiplerden almışsınız ki dış seoda sağlam bir etken inşallah dediğiniz rakamların çok daha fazlasını kazanırsınız. ben sizin kadar cesaretli değilim paylaşım konusunda o hatayı site adı vererek 1 defa paylaştım sırf insanlar mantığı anlasın yapsın kazansın diye ama yarım saat içerisinde sitemin harfi noktası virgülüne kadar tamamı kopyalandı ) özgün ve emek veren işten ziyade hırsızlık daha tatlı geliyor sanırım )
O kadar güzel anlatmışsınız ki, ders niteliğinde.
Sitelerin isimlerini asla paylaşmam. Öyle bir hataya düşeceğime ihtimal vermem.

Öyle ki: çalıştığım her makale yazarı, tek bir sitenin içeriklerini yazıyor. Yani bir yazar en fazla bir tane sitemin linkini bilebilir. An itibariyle 29 tane websitem var...