Yaklaşık 3-4 yıllık yemeksepeti kullanıcısıydım ama artık bütün siparişlerimi Getir üzerinden vermeye karar verdim.

Yemeksepetinde 35 bin puanım var, sürekli seyahat ediyorum o yüzden dışarıdan çok yemek yiyiyorum, yemek sepetidnen vaz geçemezdim ama özellikle joker, indirim kampanyalarının restoranlar tarafından suistimal edilmeye başlamasıyla soğudum, sözde yuzde 50 indirim var ama bakıyorsun fiyatlar zaten pahalılaştırılıp indirim uygulanmış, tavuk dörüm sözde 40 tl den 20 tl ye düşmüş yersen. Joker indirimi veren yerlerdede fiyatlar ortalamanın hep üstünde.

Son zamanlarda getir kullanmaya başladım ve kampanyalar bölümünde her daim 30 tl ye kadar yuzde 50 indirim veren ve yerler buluyorum ve fiyatları bu şekilde manipüle edilmemiş.

Adana dürümü 27 tl den -> 13.75 e yiyebiliyorum.
2 adet tantuni dürüm 28 tl yerine 14 tl ödedim.

Üstüne üstlük paketin üzerine gelen fişe bakıyorum bu indirim tamamen lokantaya yansıtılmamış.

Atıyorum ben 30 TL lik bir sipariş verdim, benden 15 tl kesiliyor ama gelen fişte 20 tl lik bir sipariş gördüm. Yani indirim yapılırken hem lokanta indirim yapıyor, hem de bir kısmını getir karşılıyor anladığım kadarıyla.

Efsane beğendim, yemeksepeti kullanan herkesi getir kullanmaya davet ediyorum, 15 tl ye karnınızı mis gibi doyurabilirsiniz