askerlik çok b*ktan birşey 2-3 ay oluyor askerden geleli hayatımdan 6 ay çaldı ve bana bişey kattığıda yok ayrıca askerdeyken yediğim para bedelli parasına yakın kantin ve marketler falan özelse hiçde uygun fiyat değil sivilden daha pahalı örnek vereyim 45₺'ye et döner yediğimi hatırlarım arkadaşla oturup sövmüştük bu fiyata asker adama yemek yediren sistemin .... diye bakaya kaldığım için gitmek zorunda kaldım askerliğimi 6 ay yapıp hemde tunceli/hozatta yapmama rağmen kimseyi orda köle gibi hayvan kadar değerin olmayan bir yerde hayatından 6 ay saçma sapan işlere milletin egosunu tatmin etmek için gitmesin ben yandım başkaları yanmasın bazı eski kafadaki arkadaşlar biz paşa paşa yaptık herkes askerlik yapıcak düşüncesine kesinlikle katılmıyorumki bende askerliğimi paşa paşa yaptım ama yazık günah kardeşim ben 6 ay boyunca neler çektiğimi biliyorum günahtır ayıptır. Fakat işi gücü olan karakterini oturtturmuş sorumluluk sahibi insanlar yerine askerlik yaşına gelmiş ve hatta geçmiş tecille yaşı kemale ermiş ve bir baltaya sap olamamış ana baba parasıyla gününü geçiren sigara parasını bile ondan bundan toplıyan arkadaşları kesinlikle adam edicek bir yerdir onların 6 ay değil 12'ay yapması gerekiyorki geldiğinde çakı gibi delikanlı olarak hayata atılabilir. Ayrıca ben 15 yaşımdan beri çalışan sorumluluk sahibi bugune kadar her ihtiyacımı kendim karşılayan biriyimki buna rağmen gücenmedim ayrıca yaşım 28 olcak bu yaşta gittim 20 yaşında kardeşlerimle askerliğimi yaptım ama asarım keserim ben kralım hep ben diyen adamları orda madam yapıyorlar işte öyle adamların dipleri görmesi lazımki sivile çıkınca benden büyük allah var diyebilsin...