şu ko culara vergi denetimi geldiğinde alayı patlayacak. bir kişi tutup şikayetçi olsun, tüm sistemi anlatsın kâfi. byno dur kopazardır tüm sitelerden giriş çıkış verilerini isteyecekler. ödeme yaptıkları herkesin ibanlarını kimlik bilgilerini vs. yine pazarcıların ibanları da denetlenecek kime ne göndermiş ne almış. bunlarla iş tutmuş herkese tek tek geçmişe dönük vergi çıkarılacak. üstelik şirket kurmuş ve bağkur şu bu ödememiş gibi gösterilerek. vergi borcu + vergi cezası + vergi cezasının faizi. 10 kazandıysan 5 yıl sonra 30 borç çıkacak. ben bunları ntt forumunda da anlattım, frmtr de de anlattım. gm ler tırsıp byno dan kendi şirket isimlerini sildirtti bağ kurulmasın diye ama siz de tehlikedesiniz burada illegal kumar oynatılıyor ve haksız kazanç sistemine aracılık ediliyor dedim. günü geldiğinde, devlet bu yapıyı öğrendiğinde, tek şikayet üzerinden üzerine düşüldüğünde hepiniz boynunuza ipi geçirmiş olacaksınız bunu unutmayın. bu oyunda kara para aklayan da var, şirketine fatura kestirip vergisinden düşürüp haksız kazanç sağlayan da var. byno hadi kıbrısta, en fazla türkiye ile ilişiği kestirilir ve borç çıkarılır ödeyene kadar da tekrar bağlantı kurdurtmaz yasaklarlar ama diğer herkes bu süreçten payına düşeni alacak. devletle kumar oynanmaz, kaybedersiniz. kısacası, ko dediğin şey bi yatırım değil, hayatınla oynadığın geçici bi kumardır.
mantıklı görünen tek yatırımın facebook mevzusu. çünkü kiraya verdiklerin sayfayı sürekli aktif tutarak daha da büyütüyor, güzel iş. sadece buradan yürümeni tavsiye ederim eğer geleceğini düşünüyorsan. onun dışında risk alma, facebook mevzusunu da şirketleştir düzenli gelir sahibiysen. sonra sürekli o yöntemlere yoğunlaşıp daha çok sayfa üret daha çok kirala.
Dostum yıllardır ko oynarım. "b
urada illegal kumar oynatılıyor ve haksız kazanç sistemine aracılık ediliyor " ve "
bu oyunda kara para aklayan da var, şirketine fatura kestirip vergisinden düşürüp haksız kazanç sağlayan da var " bunu anlayamadım. Biraz açabilir misin?