kayakadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle yanlış anlaşılmamak adına insanların gerek fiziksel özellikleri gerekse kusur olarak nitelendirilebilecek durumları ile dalga geçilmesi, küçük düşürülmesi gibi insan onurunu zedeleyici her türlü harekete karşı olduğumu ve kimsenin böyle bir hakkı olmadığını söylemek isterim. Konuya gelecek olursak arkadaş hakkında pek bir bilgiye sahip olmadığınız için yazdıklarımı sert bulmuş olabilirsiniz lakin adını internetten arattığınız da çıkan sonuçları incelemenizi tavsiye ederim. Birçok forum ve internet sitesinde 1000'i bulan multi üyelikleri ve insanlara ettikleri küfürler ile tanınan biri. Yinede önyargı ile yaklaşmamak adına o konulardan bahsetmediğimi alıntıladığınız yazımda görmüşsünüzdür.
Forum üyelerinin kendini tanıtmak amacıyla konu açması çok doğal ve olağandır buna karşı bir itirazım veya sitemim yok lakin açtığı konuda 125 kiloyum diyip fotoğraf atıldığını ilk defa görüyorum ve açıkçası samimi de bulmuyorum. Kilolarımdan kurtulmak istiyorum diye konu açsa ve bu durumdan bahsetse yine anlaşılabilir ama 125 kiloyum diyip fotoğraflı konu açmak bana saçma geldi ki birçok kişi içinde durum bundan ibaret diye düşünüyorum.
Zorbalığa uğraması konusuna gelecek olursak internette milyonlarca kullanıcı var ve haliyle hepsi sizler(!) kadar duyarlı olamıyorlar. Gerek fiziksel özellik gerekse değerlere çok rahat bir şekilde hakaret eden insanlar mevcut ve bu insanların varlığından haberdar olup fotoğraf atmak ve sonrasında bu insanların zorbalıkları sonrası niye böyle oldu demek bana çok aptalca geliyor en azından üniversite okuduğunu ve kendini entelektüel olarak nitelendiren bu arkadaş için durumun böyle olduğunu düşünüyorum. 😊
Yazınızda kullandığınız dil ve aydınlatıcı bir açıklamadan dolayı teşekkür ediyorum.
Konu başlığının bu şekilde olmasını clickbait olarak düşündüğümden dolayı güzel bir başlık kullandığına ve etkili olduğuna inanıyorum.
Kişinin karakteri veya geçmişi hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. Ve haklılık payınız oldukça yüksek. Kişinin geçmişte yaptıkları, gelecekte yapacaklarının teminatı olabiliyor çoğunlukla.
O kadar yazı arasında sizin yazınızın dikkatimi çekmesinin asıl nedeni ise kişiler hakkında küçük düşürücü faaliyetleri hoş gördüğünüz kanısına varmamdan kaynaklanıyor. Fakat siz yukarıda gerekli açıklamaları yaparak böyle bir düşünceyi savunmadığınızı dile getirmişsiniz.

Bu durumda size karşı kırıcı olduysam özürdilerim.

Biraz zamanınızı aldım fakat konuya bir şekilde açıklık getirilmiş oldu.
İyi geceler dilerim.