kayakadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni bir internet sitesine üye oluyorsunuz, kimse sizi veya fiziksel özelliğinizi bilmiyor ve merakta etmiyor ama siz gelip 125 kg olduğunuzu anlamsız bir konu içerisinde dile getiriyorsunuz. Fiziksel özellikleriniz ile dalga geçilmesini istemiyorsanız bu tür mecralara fotoğraflarınızı yüklemeye bilirsiniz. İnternet aleminde paylaşılan hiçbir şey silinmez fotoğrafınızı binlerce insanın girdiği yerlerde paylaşırsanız yayılma ihtimaline ve olası mobbinglere razı olmuşsunuz demektir. Açıkçası bende ilgi çekmeye çalışan, psikolojik rahatsızlığı olan biri izlenimi verdiniz. Umarım yanılıyorumdur. Tekrar hoşgeldiniz
Herkes görüşünü özgürce dile getiriyorsa bende sizin için hiç iyi duygular beslemediğimi dile getireyim. Bİr insanın kilolu olması veya başka olumsuz örneklere sahip olması onunla dalga geçilebileceği veya başka söylemlerde bulunarak inciltilebileceğini hoş gören bir kafa yapısına sahip gibi duruyorsunuz ve yukarıda yazdıklarınıza bakılacak olursa bu etiketlenmeye razı göstermiş oluyorsunuz. İnternet ortamında hiçbir şey silinmez. Yazılarınızı binlerce insanın girdiği yerde yazdığınıza göre size geçmiş olsun diyorum.

Son olarak ilk cümlenize gelecek olursak forum sitelerinde Üye Özel kısımları vardır ve gelen kişi kendisini tanıtabilir ve foruma bir selam çakabilir. Yani demek oluyorki forum kurucuları gelen üyeleri merak ediyor.
İşin enteresan kısmı sen merak etmediğini söyleyerek bu konuya giriyorsun, yazıyı okuyorsun ve yorum yazıyorsun.

Ben şahsen senin meraklı biri olmadığına ikna oldum(!)