Merhaba, bir script talebinde bulunmuşsunuz. Fakat WordPress'ten de bağımsız bir script, ortağıma ilettim o konuda dönüş yapmadık.
Fakat öyle bir mesaj atıyorsunuz ki sürekli, şahsen ben bu mesajları dışarıdan görsem "adam iş almış, müşteri ulaşamıyor" derim.
Bakın tekrar ediyorum siz sadece teklif istediniz. VE WORDPRESS İÇİN TEKLİF İSTEMEDİNİZ, özel bir Karipto borsası için script örneği attınız hatta komplike, zor, olanaksız olacağı hususunda genel bir bilgide sundum. Ardından ortağıma bir sorayım dedim.
Buradan yazıyorum, TEKLİFİMİZ OLUMSUZDUR. Lütfen konularımıza yazmayın daha fazla.
konunuzda
"Eğer "ben bu temayı beğendim" dediğiniz bir tema varsa bize iletin. Bizim içinde uygunsa hemen sizin için en uygun fiyatlar dahilinde hazırlayalım. Sizde doların kurbanı olmayın.
"
yazdınız ben de codecanyon.net e girip oradan bir tema beğendim,
siz konunuzda özellikle
"wordpress" yazmadığınız için ben de beğendiğim PHP bir çalışmayı size yapabilir misiniz diyerek sordum
siz de
"bu yapılır ama farklı bir konu süre ücret zaman olarak komplike bir iş" dediniz
ve bir süre konu üzerine konuştuktan sonra
"birazdan ortağım ofise gelir, bir görüşme yapıp dönüş yapabilirim"
dediniz Tarih 10 Haziran 2021
o günden beri 3 günde bir yazdım size watsapp dan buradan tek bir cevap bile vermediniz "ADAM" yerine koyup,
ben de buradan yazdım benden watsapp numaramı istediniz ama gene cevap vermeyince buraya yazdım
yazacağınız aslında çok basitti
"ortağımla görüştüm yapamıyormuşuz"
konunuzla bağdaşmayan şekilde cevap aldım önceki yazdıklarımı sildim
bu cevabı da buraya bırakıyorum
bir süre sonra sileceğim
iyi çalışmalar dilerim size