Selam, 2009 Temmuz'da başlayan ve 2010 Ekim gibi alevlenen forum/sözlük/internet hayatım 2021'e gelmeden son bulmuştu. Zira internet üzerinde oldukça kötü bir geçmiş sahibi olmuştum. Bu sebeple de olsa gerek internete fazla girmeyi halen düşünmemekteyim. En azından belirli birkaç siteye girsem bile özellikle sözlüklere (Ki bunlar hastalıklı internet siteleridir zannımca, Ekşi gibi uzun beklemeli sözlüklere kaydolmadım) girmemeyi kafama koydum, zira burada çok fazla hakaret yemişliğim bulunmaktadır, hayattan bir beklentisi olmayan, okumakla ilgilenmeyen, saldırgan, suç işlemeye meyilli olan tipler beni maskara haline getirmiştir. Ben insanların bu kadar amaçsız ve kötü kalpli olabileceğini internetle tanışınca öğrendim. Burada TC kimlik ve telefon verilmesi büyük bir avantaj, sığınacakları hiçbir şey kalmaz. Ki ben daha düzgün ve büyük platformlarda terbiyemi bir kere bile bozmamış biriyim. Gerek de kalmıyor zaten. Bir de şu turuncu donanım sitesi var ki, oranın Konu Dışı platformunu da "incel" dediğimiz sosyal fobili insanlar ele geçirmiş durumda, oranın ilgi çeken hiçbir yanı kalmadı. Siteye ilk girdiğimizde de bir muhalefet sitesi olduğu görülebiliyor, buna iyi veya kötü demiyorum tabii ki ama ağırlıklı olarak tek bir görüş var.
Kendimi de böylece biraz tanıtmış oldum. 30 yaşım halen dolmadı, zaman sanki geçmiyor, 2.5 ay sonra 30 yaşımı doldurup, 31 yaşıma giriyorum. 9 Eylül 1991 doğumluyum. Kendi evimde yaşıyorum, maddi durumum çok şükür bence iyi durumda, tabii abartılacak bir yanı yok, yani istediklerimi yapıp, istediğim neredeyse her yere gitmeme yarıyor, pandemi biraz engel olsa da, ayrıca teknolojik olarak istediklerimi de sıkıntı olmadan alabiliyorum. 1+1 dairede yaşasam da her zaman burada kalmayacağım. İnanıyorum ki Bahçelievler'de bir sitede 3+1 daireye yerleşeceğim. Tabii kira vermek istemeyen biriyim, o yüzden satın alacağım. YTÜ çıkışlı Elektronik mühendisiyim. Teşekkürler.