Merhaba, sen yeteneklisin ama anlamadığım şu elinde bu kadar olanak varken neden kendini romantikliğe vurarak amatör bir biçimde ( duygusal şeyler yapıyorsun) hayır kanka bilgin var; ama sanırım yönetim becerin yok ya da bilgini sindirememişsin sağa sola yalpalanarak mı öğreniyorsun? Anlamadım bunu cevrende sana yol gösteren hiçkimse yoksa ancak böyle bir şey yapabilirsin.

Bak ben sana neredeyse ucuz hatta bedava yazılar yazabilirim; blog tarzında hani sözgelimi biontech aşısı hakkında 1 sayfalık makale verebilirim sana bedava.
Bence ilgi alanın içinde profesyonelleş, kendine şunu sor: ben hergün temel ihtiyaçlarım dışında en fazla ne yapiyorum? İlk 3 yanıtın neyse onunla profesyonel bir şekilde doldur sitelerini. Profesyonellik için o ilk 3 kavramı tek tek googleye yazıp ve hemen yanına " üni pdf " yazıp : x üni pdf şeklinde arat. Çeşitli alışveriş sitelerinde arat o ilk 3 kavramını şirketlere bak. Çünkü: Profesyonellik buralarda . Bak sen tam bir duygusalsın senin kabugundan çıkman gerek. Yukarda cocuksu falan demisler kanka herkes çocuksu ki ama herkes duygusal davranmiyor. Tamam sevdigimiz işlerde duygusal olmamız çok olağan cunku sevme duygusuyla yapiyoruz ama profesyonel ol cunku sadece kendin icin yapmiyorsun be